Sykesensorin yhdistäminen Polar Beat -sovelluksen Android-versioon

Polar Beat on yhteensopiva Polar Bluetooth -sykesensoreiden H9, H10 ja OH1 kanssa.

Sykesensori on yhdistettävä suoraan Polar Beat -sovelluksessa.

Varmista, että olet sallinut GPS:n puhelimessa ja että olet antanut Polar Beatille oikeuden käyttää sijaintia. Googlen Bluetooth-synkronointia koskevien lupavaatimusten vuoksi Polar-sensorin käyttäminen Beat-sovelluksen kanssa edellyttää sijaintipalveluiden ottamista käyttöön. Android 6.0 ja uudemmat versiot edellyttävät, että sovellukset pyytävät luvan, ennen kuin sovellus voi käyttää järjestelmän tietoja ja ominaisuuksia. Sijainnin salliminen on paitsi GPS-reittiseurannan, myös Bluetooth-laitteiden etsinnän edellytys.

Jos olet yhdistänyt sykesensorin mobiililaitteen asetuksissa, Beat-sovellus ei pysty käyttämään sitä. Poista sensorin yhteys asetuksista ja yhdistä sensori suoraan Beat-sovellukseen.

Sykesensorin yhdistäminen Polar Beat -sovelluksen Android-versioon

1. Pue sensori päällesi.
  2. Avaa Polar Beat -sovellus Android-laitteessasi.
  3. Siirry kohtaan  Settings (Asetukset) > HR sensor (Sykesensori). Yhdistä sensori.

Polar Beat UI pairing Polar Beat UI pairing

Polar-sykesensorin yhteyden poistaminen Android-asetuksista

1. Sulje Polar Beat -sovellus.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth ja siellä yhdistettyjen laitteiden luetteloon.
  3. Napauta Polar-sykesensorisi nimen jäljessä olevaa kuvaketta ja valitse Unohda.