Miten A360/A370 yhdistetään Flow-sovellukseen?

Jotta A360-/A370-laitetta voi käyttää Flow-sovelluksen kanssa, ne on yhdistettävä. Tarkista yhteensopivuus täältä. Jos olet ottanut A360:n/A370:n käyttöön Polar Flow -sovelluksen avulla, olet jo yhdistänyt ne. Jos otit A360:n/A370:n käyttöön tietokoneen ja FlowSync-ohjelman avulla, toimi seuraavasti:

1. Asenna Polar Flow -sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta ja käynnistä sovellus.
  2. Kirjaudu sisään Polar-tiliisi.
  3. Pidä A360:n/A370:n sivupainiketta painettuna, kunnes Etsitään-teksti tulee A360:n/A370:n näyttöön.
  4. Syötä A360:n/A370:n näytössä näkyvä Bluetooth-yhdistämiskoodi mobiililaitteeseen. A360/A370 värisee näyttäessään yhdistämiskoodin.

Yhdistäminen käynnistyy ja A360:n/A370:n tiedot synkronoidaan Flow-sovellukseen. A360:n/A370:n näytössä näkyy Valmis, ja aktiivisuustiedot näytetään Flow-sovelluksessa onnistuneen yhdistämisen ja synkronoinnin jälkeen.