Miten lajiprofiileja ja harjoitusnäkymiä muokataan Polar Flow’ssa?

Lajiprofiiliominaisuuden avulla voit lisätä luetteloon kaikki suosikkilajisi ja määrittää kullekin asetukset. Voit esimerkiksi luoda räätälöidyt harjoitusnäkymät kutakin lajia varten ja valita, mitä tietoja haluat nähdä harjoituksen aikana: pelkän sykkeen tai pelkän nopeuden ja matkan sen mukaan, mikä sopii omiin harjoitustarpeisiisi parhaiten.

Lisätietoja lajiprofiileihin liittyvistä ominaisuuksista on harjoituslaitteen käyttöohjeessa.

Voit muokata Polar-laitteesi lajiprofiileja Polar Flow -verkkopalvelussa napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi/profiilikuvaasi ja valitsemalla Lajiprofiilit. Polar Flow -mobiilisovelluksessa Lajiprofiilit ovat päävalikossa.

Polar-laitteessa voi olla enintään 20 lajiprofiilia. Flow-verkkopalvelussa voi olla yhtä monta lajiprofiilia kuin Polar-lajiluettelossa on lajeja. Jos sinulla on yli 20 lajiprofiilia Flow-verkkopalvelussa, luettelon ensimmäiset 20 siirretään Polar-laitteeseen synkronoinnin yhteydessä. Voit muuttaa lajiprofiilien järjestystä vetämällä ja pudottamalla.

Uuden lajiprofiilin lisääminen

Polar Flow -verkkopalvelussa:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta Lisää lajiprofiili.
  4. Valitse laji luettelosta. Laji lisätään lajiprofiililuetteloon.

Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa:

1. Siirry päävalikkoon.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa plusmerkkiä.
  4. Valitse laji luettelosta. Napsauta Valmis-kohtaa Android-sovelluksessa. Laji lisätään lajiprofiililuetteloon.

Et voi luoda itse uusia lajeja. Polar hallitsee lajiluetteloa, koska kussakin lajissa on eräitä oletusasetuksia, jotka vaikuttavat esimerkiksi harjoituskuormitus ja palautuminen -ominaisuuteen.

Lajiprofiilin muokkaaminen

Polar Flow -verkkopalvelussa

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse  Lajiprofiilit.
  3. Napsauta Muokkaa  sen lajin kohdalla, jota haluat muokata. Katso alta, mitä Polar-laitteiden tietoja voit muokata.
  4. Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Muista synkronoida asetukset Polar-laitteeseesi.

Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa:

1. Siirry päävalikkoon.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Valitse laji ja napauta Muokkaa-kohtaa. Seuraavasta näet, mitä Polar-laitteiden tietoja voit muokata.
  4. Napauta lopuksi Valmis-painiketta. Muista synkronoida asetukset Polar-laitteeseesi.

Huomaa, että monien sisälajien, ryhmäliikuntalajien ja joukkuelajien lajiprofiileissa Syke näytetään toisissa laitteissa -asetus on oletuksena käytössä. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivat, langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit tarkistaa Polarin lajiprofiililuettelosta, missä lajiprofiileissa Bluetooth on oletuksena käytössä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai pois käytöstä lajiprofiilin asetuksissa.

Polar Grit X2 Pro ja Vantage V3

Multisport-lajien jokaisen lajin asetukset määritetään erikseen. Esimerkiksi duathloniin kuuluu juoksuosuus, pyöräilyosuus ja toinen juoksuosuus. Juoksulle valitut asetukset koskevat molempia juoksuosuuksia.

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: Valitse Automaattinen kierros ‑asetukseksi Kierroksen pituus, Kierroksen kesto tai Sijaintiin perustuva. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Sijaintiin perustuva, kierros mitataan aina, kun saavut harjoituksen aloituspisteeseen.

HARJOITUSÄÄNET: Kytke harjoitusäänet pois päältä tai säädä niiden äänenvoimakkuutta.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm)% maksimista tai % sykereservistä.

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset  Päällä-vaihtoehdon, muut langatonta Bluetooth®-teknologiaa käyttävät yhteensopivat laitteet (esimerkiksi kuntosalilaitteet) havaitsevat sykkeesi.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Mukautettu-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

AEROBINEN MAKSIMINOPEUS (MAS): Jos tiedät MAS-arvosi, voit lisätä sen tähän. Aerobinen maksiminopeus (MAS) on alhaisin harjoitusteho, jolla keho saavuttaa hapenottokyvyn maksimitason (VO2max). Sitä voidaan pitää yllä yleensä vain muutaman minuutin ajan. Jos kellossasi on Juoksukuntotesti, voit selvittää aerobisen maksiminopeutesi tekemällä testin. Kun päivität aerobisen maksiminopeutesi, nopeus- ja vauhtialueesi päivitetään vastaamaan tämänhetkistä kuntoasi, mikä auttaa sinua treenaamaan oikealla intensiteetillä.

NOPEUS-/VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Mukautettu-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

TEHOASETUKSET

Huomaa, että tehoasetukset ovat käytettävissä vain juoksu- ja pyöräilylajeissa.

POLJINTEHONÄKYMÄ: Valitse Wattia (W)Wattia/kg (W/kg) tai Prosenttia FTP-arvosta (FTP %).

AEROBINEN MAKSIMITEHO (MAP): Jos tiedät MAP-arvosi, voit lisätä sen tähän. Aerobinen maksimiteho (MAP) on alhaisin harjoitusteho, jolla keho saavuttaa hapenottokyvyn maksimitason (VO2max). Sitä voidaan pitää yllä yleensä vain muutaman minuutin ajan.

• Jos kellossasi on Juoksukuntotesti, voit selvittää aerobisen maksimitehosi tekemällä testin.
  • Jos kellossasi on Juoksuteho, voit selvittää aerobisen maksimitehosi juoksemalla kuusi minuuttia mahdollisimman kovaa.Tämän lyhyen treenin keskiteho on MAP-arvosi.

Kun päivität aerobisen maksimitehosi, tehoalueesi päivitetään vastaamaan senhetkistä kuntoasi. Se auttaa sinua treenaamaan oikealla intensiteetillä.

TEHOALUEASETUKSET: Tehoalueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa tehoalueiden rajoja. Oletusarvoiset rajat lasketaan anaerobisen (tai funktionaalisen) kynnysarvon karkeasta arviosta, joka perustuu painoosi. Jos valitset Mukautettu-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kymmenen treeninäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kahdeksasta luokasta:

NOPEUS
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Autom. kierroksen maks.nopeus/-vauhti
  • Kierr. keskinop./-vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Ed. autom. kierr. maks.nopeus
  • Ed. autom. kierr. keskinopeus/-vauhti
  • Ed. kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Ed. kierroksen maks.nopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Nopeus/vauhti
  • Nopeuden/vauhdin ZonePointer

TEHO

• Automaattisen kierroksen keskiteho
  • Automaattisen kierroksen maksimiteho
  • Kierroksen keskiteho
  • Keskiteho
  • Kierroksen maksimiteho
  • Edellisen automaattisen kierroksen keskiteho
  • Edellisen automaattisen kierroksen maksimiteho
  • Edellisen kierroksen keskiteho
  • Edellisen kierroksen maksimiteho
  • Maksimiteho
  • Teho
  • Tehon ZonePointer

KEHON MITTAUKSET

• Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke
  • Keskisyke
  • Kehon lämpötila
  • Kehon keskilämpötila
  • Kehon maksimilämpötila
  • Kehon minimilämpötila
  • Kalorit
  • Sykkeen ZonePointer
  • Syke
  • Kierroksen keskisyke
  • Kierroksen maksimisyke
  • Edell. autom. kierr. keskisyke
  • Ed. autom. kierr. maksimisyke
  • Edell. kierroksen keskisyke
  • Edell. kierroks. maksimisyke
  • Maksimisyke

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Nousunopeus (VAM, 30 s)
  • Nousukulma/laskukulma
  • Kierroksen nousunopeus (VAM)
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku
  • Pystysuora nopeus

ASKELTIHEYS/POLJINNOPEUS

• Automaattisen kierroksen keskiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Autom. kierroksen maks.askeltiheys/-poljinnopeus
  • Keskimääräinen askeltiheys/poljinnopeus
  • Kierroksen maksimiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Kierroksen ka. askeltiheys/-poljinnopeus
  • Edell. autom. kierroksen keskiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Ed. autom. kierroksen maks.askeltiheys/-poljinnopeus
  • Ed. kierroksen keskiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Ed. kierroksen maks.askeltiheys/-poljinnopeus
  • Askeltiheys/poljinnopeus
  • Maks.askeltiheys/-poljinnop.

MATKA

• Automaattisen kierroksen pituus
  • Matka
  • Kierroksen pituus
  • Edell.autom.kierroksen matka
  • Edellisen kierroksen pituus

AIKA

• Automaattisen kierroksen aika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Ed. autom. kierroksen aika
  • Edellisen kierroksen aika
  • Kellonaika

KOKO NÄYTTÖ

• Korkeuskaavio
  • Kehon lämpötila
  • Kompassi
  • Alaspäin laskeva ajastin
  • Sykekaavio
  • Hill Splitter
  • Intervalliajastin
  • Karttanavigointi
  • Tehokaavio
  • Nopeus-/vauhtikaavio
  • Strava-segmentit
  • Kellotaulu
  • Lepovaiheen optimointi

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Synkronoi asetukset Vantage V -laitteeseen FlowSync-ohjelman avulla.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

LÄPÄYTYS: Valitse Pois päältä tai Mittaa kierros. Jos valitset Mittaa kierros, voit merkitä kierroksen treenin aikana läpäyttämällä näyttöä napakasti sormilla.

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Valitse Pois päältä tai Päällä. Jos valitset Päällä, treenin tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

Automaattisen keskeytyksen käyttö treenin aikana edellyttää, että GPS-tallennusväliksi on asetettu 1 s välein (korkea tarkkuus).

VÄRINÄPALAUTE: Valitse Pois päältä tai Päällä. Jos valitset Päällä, kello ilmoittaa värinällä esimerkiksi treenin aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai tavoitesykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSNOPEUS: Aseta GPS-tallennusväliksi

• 1 s välein (korkea tarkkuus)
  • 1 min välein (virransäästö)
  • 2 min välein (ultratila)
  • Pois päältä.

KORKEUS: Valitse Päällä tai Pois päältä.

Polar Grit X/Grit X Pro/Pacer Pro/Vantage V2

Multisport-lajien jokaisen lajin asetukset määritetään erikseen. Esimerkiksi duathloniin kuuluu juoksuosuus, pyöräilyosuus ja toinen juoksuosuus. Juoksulle valitut asetukset koskevat molempia juoksuosuuksia.

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: Valitse Kierroksen pituus, Kierroksen kesto tai Sijaintiin perustuva. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Sijaintiin perustuva, kierros mitataan aina, kun saavut harjoituksen aloituspisteeseen.

HARJOITUSÄÄNET: Kytke harjoitusäänet pois päältä tai säädä niiden äänenvoimakkuutta.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm)% maksimista tai % sykereservistä.

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet, jotka käyttävät Bluetooth ® Smart -teknologiaa (esim. kuntosalilaitteet), havaitsevat sykkeesi.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

NOPEUS-/VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

TEHOASETUKSET

Huomaa, että tehoasetukset ovat käytettävissä vain juoksu- ja pyöräilylajeissa.

POLJINTEHONÄKYMÄ: Valitse Wattia (W)Wattia/kg (W/kg) tai Prosenttia FTP-arvosta (FTP %).

ANAEROBINEN KYNNYS: Harjoituksen intensiteetti, jolla anaerobinen aineenvaihdunta lisääntyy ja vereen alkaa kertyä laktaattia. Tämä on korkein harjoitteluintensiteetti, jota voi pitää yllä pitkäkestoisesti. Pyöräilyssä arvosta käytetään myös nimitystä funktionaalinen kynnysteho (FTP). Jos olet mitannut todellisen kynnysarvosi, voit syöttää sen tähän.

TEHOALUEASETUKSET: Tehoalueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa tehoalueiden rajoja. Oletusarvoiset rajat lasketaan anaerobisen (tai funktionaalisen) kynnysarvon karkeasta arviosta, joka perustuu painoosi. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kymmenen treeninäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kahdeksasta luokasta:

MATKA

• Automaattisen kierroksen matka
  • Ed. autom. kier. matka
  • Ed. kierr. pituus
  • Kierroks. pituus
  • Matka

AIKA

• Automaattisen kierroksen aika
  • Ed. autom. kier. aika
  • Edell. kierrosaika
  • Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika

KEHON MITTAUKSET

• Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke
  • Ed. autom. kier. keskisyke
  • Ed. au­tom. kierr. mak­si­mi­sy­ke
  • Ed.kier.maks.syke
  • Ed.kierr.ka.syke
  • Kalorit
  • Keskisyke
  • Kierr. keskisyke
  • Kierr. maks.syke
  • Maksimisyke
  • Syke
  • Sykkeen ZonePointer

NOPEUS

• Autom. kierroksen maks. nopeus/ -vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/ -vauhti
  • Ed. autom. kierr. maks.nopeus
  • Ed. au­tom. kierr. kes­ki­no­peus/-vauh­ti
  • Ed. kierroksen keskinopeus/ -vauhti
  • Ed. kierroksen maks. nopeus/ -vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Kierr. keskinop./-vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/ -vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Nopeuden/vauhdin ZonePointer
  • Nopeus/vauhti

TEHO

• Automaattisen kierroksen keskiteho
  • Automaattisen kierroksen maksimiteho
  • Ed. au­tom. kierr. mak­si­mi­te­ho
  • Edell. au­tom. kierr. kes­ki­te­ho
  • Edellisen kierroksen keskiteho
  • Edellisen kierroksen maksimiteho
  • Keskiteho
  • Kierroksen keskiteho
  • Kierroksen maksimiteho
  • Maksimiteho
  • Teho
  • Tehorajat

KADENSSI

• Askeltiheys/ poljinnopeus
  • Autom. kierroksen maks. askeltiheys/ -poljinnopeus
  • Automaattisen kierroksen keskiaskeltiheys/ -poljinnopeus
  • Ed. autom. kierroksen maks. askeltiheys/ -poljinnopeus
  • Ed. kierroksen maks. askeltiheys/ -poljinnopeus
  • Ed. kier­rok­sen kes­ki­as­kel­ti­heys/-pol­jin­no­peus
  • Edell. au­tom. kier­rok­sen kes­ki­as­kel­ti­heys/-pol­jin­no­peus
  • Keskimääräinen askeltiheys/ poljinnopeus
  • Kier­rok­sen kes­ki­as­kel­ti­heys/-pol­jin­no­peus
  • Kier­rok­se⁠n mak­si­mi­as­kel­ti­heys/-pol­jin­no­peus
  • Maks. askeltiheys/ -poljinnop.

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku
  • Nousu/lasku

KOKO NÄYTTÖ

• Alaspäinlaskeva ajastin
  • Hill Splitter
  • Intervalliajastin
  • Kellotaulu
  • Kompassi
  • Korkeuskuvaaja
  • Nopeus-/vauhtikuvaaja
  • Strava-segmentit
  • Sykekuvaaja
  • Takaisin alkuun
  • Tehokuvaaja

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Synkronoi asetukset Grit X/Grit X Pro -laitteeseen FlowSync-ohjelman avulla.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

NAPAUTUS: Määritä treenilaitteen napautuksella käytettävä toiminto (Pois päältä / Mittaa kierrosaika).

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Automaattisen keskeytyksen käyttö harjoituksen aikana edellyttää GPS-toiminnon tai juoksusensorin käyttöä. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

VÄRINÄPALAUTE: Harjoituslaite ilmoittaa värinällä esimerkiksi harjoituksen aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai sykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSVÄLI: 1 s (korkea), 1 min (virransäästö), 2 min (ultratila), Pois päältä.

KORKEUS: Päällä, Pois päältä.

Polar Ignite/Ignite 2

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: Valitse Pois päältäKierroksen kesto tai Kierroksen pituus. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista .

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet, jotka käyttävät Bluetooth ® Smart -teknologiaa (esim. kuntosalilaitteet), havaitsevat sykkeesi.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kymmenen treeninäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kahdeksasta luokasta:

AIKA

• Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Automaattisen kierroksen aika

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku

KEHON MITTAUS

• Syke
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Kierroksen keskisyke
  • Kierroksen maksimisyke
  • Kalorit
  • Sykkeen ZonePointer
  • Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke

MATKA

• Matka
  • Kierroksen pituus
  • Automaattisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Kierr. keskinop./-vauhti

POLJINNOPEUS/ASKELTIHEYS

• Askeltiheys/poljinnopeus
  • Ka. askeltiheys/poljinnopeus
  • Maks.askeltiheys/-poljinnop.

KOKO NÄYTTÖ

• Kellotaulu
  • Sykekaavio
  • Korkeuskaavio
  • Tehokaavio (käytettävissä juoksu- ja pyöräilylajeissa, jos käytät kellon kanssa erillistä juoksu- tai poljintehosensoria)
  • Nopeus-/vauhtikaavio

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Synkronoi asetukset Ignite-laitteeseen FlowSync-ohjelman avulla.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Automaattisen keskeytyksen käyttö harjoituksen aikana edellyttää GPS-toiminnon tai juoksusensorin käyttöä. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

VÄRINÄPALAUTE: Harjoituslaite ilmoittaa värinällä esimerkiksi harjoituksen aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai sykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

IGNITE

GPS-TALLENNUSVÄLI: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi

• 1 s (korkea)
  • Pois päältä.

IGNITE 2

GPS-TALLENNUSVÄLI: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi

• 1 s (korkea) or
  • 1 min (virransäästö)
  • 2 min (ultratila)
  • Pois päältä.

Polar Ignite 3

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: valitse Automaattinen kierros ‑asetukseksi Kierroksen kesto, Kierroksen pituus tai Sijaintiin perustuva. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Sijaintiin perustuva, kierros mitataan aina, kun saavut harjoituksen aloituspisteeseen.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm), % maksimista tai % sykereservistä.

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset Päällä-vaihtoehdon, muut langatonta Bluetooth Smart ® ‑teknologiaa käyttävät yhteensopivat laitteet, esimerkiksi kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

AEROBINEN MAKSIMINOPEUS (MAS): Jos tiedät MAS-arvosi, voit lisätä sen tähän.Kun päivität aerobisen maksiminopeutesi, nopeus- ja vauhtialueesi päivitetään vastaamaan tämänhetkistä kuntoasi, mikä auttaa sinua treenaamaan oikealla intensiteetillä.

NOPEUS-/VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Mukautettu-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kymmenen treeninäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa treeninäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kahdeksasta luokasta:

AIKA

• Automaattisen kierroksen aika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Ed. autom. kierroksen aika
  • Edellisen kierroksen aika
  • Kellonaika

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku

KEHON MITTAUKSET

• Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke
  • Keskisyke
  • Kalorit
  • Sykkeen ZonePointer
  • Syke
  • Kierroksen keskisyke
  • Kierroksen maksimisyke
  • Edell. autom. kierr. keskisyke
  • Ed. autom. kierr. maksimisyke
  • Edell. kierroksen keskisyke
  • Edell. kierroks. maksimisyke
  • Maksimisyke

MATKA

• Automaattisen kierroksen pituus
  • Matka
  • Kierroksen pituus
  • Edell.autom.kierroksen matka
  • Edellisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Autom. kierroksen maks.nopeus/-vauhti
  • Kierr. keskinop./-vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Ed. autom. kierr. maks.nopeus
  • Ed. autom. kierr. keskinopeus/-vauhti
  • Ed. kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Ed. kierroksen maks.nopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Nopeus/vauhti
  • Nopeuden/vauhdin ZonePointer

ASKELTIHEYS/POLJINNOPEUS

• Automaattisen kierroksen keskiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Autom. kierroksen maks.askeltiheys/-poljinnopeus
  • Ka. askeltiheys/poljinnopeus
  • Kierroksen maksimiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Kierroksen ka. askeltiheys/-poljinnopeus
  • Edell. autom. kierroksen keskiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Ed. autom. kierroksen maks.askeltiheys/-poljinnopeus
  • Ed. kierroksen keskiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Ed. kierroksen maks.askeltiheys/-poljinnopeus
  • Askeltiheys/poljinnopeus
  • Maks.askeltiheys/-poljinnop.

KOKO NÄYTTÖ

• Takaisin alkuun
  • Alaspäin laskeva ajastin
  • Sykekaavio
  • Intervalliajastin
  • Nopeus-/vauhtikaavio
  • Kellotaulu

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Synkronoi asetukset kelloosi FlowSync-ohjelman avulla.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

LÄPÄYTYS: Valitse Pois päältä tai Mittaa kierros. Jos valitset Mittaa kierros, voit merkitä kierroksen treenin aikana läpäyttämällä näyttöä napakasti sormilla.

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Valitse Pois päältä tai Päällä. Jos valitset Päällä, treenin tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

Automaattisen keskeytyksen käyttö treenin aikana edellyttää, että GPS-tallennusväliksi on asetettu 1 s välein (korkea tarkkuus).

VÄRINÄPALAUTE: Valitse Pois päältä tai Päällä. Jos valitset Päällä, kello ilmoittaa värinällä esimerkiksi treenin aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai tavoitesykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSNOPEUS: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi

• 1 s välein (korkea tarkkuus) tai
  • 1 min välein (virransäästö)
  • 2 min välein (ultratila)
  • Pois päältä.

Polar M200

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kahdeksan harjoitusnäkymää. Kussakin treeninäkymässä voi olla enintään kaksi tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä kahteen kohdetta viidestä luokasta:

AIKA

• Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Automaattisen kierroksen aika

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku
  • Nykyisen kierroksen nousu
  • Nykyisen kierroksen lasku
  • Automaattisen kierroksen nousu
  • Automaattisen kierroksen lasku

KEHON MITTAUS

• Syke
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Kierroksen keskisyke
  • Kierroksen maksimisyke
  • Kalorit
  • Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke

MATKA

• Matka
  • Kierroksen pituus
  • Automaattisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen nopeus/vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

V800 sport profiles

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

VÄRINÄPALAUTE: Harjoituslaite ilmoittaa värinällä esimerkiksi harjoituksen aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai sykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSNOPEUS: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi Suuri tarkkuus tai Pois päältä.

Polar M400

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: Valitse Pois päältäKierroksen kesto tai Kierroksen pituus. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

HARJOITUSÄÄNET: Kytke harjoitusäänet pois päältä tai säädä niiden äänenvoimakkuutta.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm)% maksimista tai % sykereservistä.

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet, jotka käyttävät Bluetooth  ® Smart -teknologiaa (esim. kuntosalilaitteet), havaitsevat sykkeesi.

ALUEEN LUKITUS KÄYTETTÄVISSÄ: Valitse sykealueen lukituksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

ALUEEN LUKITUS KÄYTETTÄVISSÄ: Valitse vauhtialueen lukituksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kahdeksan harjoitusnäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kuudesta luokasta:

AIKA

• Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Edellisen kierroksen aika
  • Automaattisen kierroksen aika

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku
  • Nykyisen kierroksen nousu
  • Nykyisen kierroksen lasku
  • Automaattisen kierroksen nousu
  • Automaattisen kierroksen lasku

KEHON MITTAUS

• Syke
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Keskisyke kierroksella
  • Kierroksen keskisyke
  • Kalorit
  • Kierroksen maksimisyke
  • Sykkeen ZonePointer
  • Aika sykealueella
  • Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke

MATKA

• Matka
  • Kierroksen pituus
  • Edellisen kierroksen pituus
  • Automaattisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen nopeus/vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Edellisen kierroksen nopeus/vauhti

POLJINNOPEUS/ASKELTIHEYS

• Askeltiheys/poljinnopeus
  • Ka. askeltiheys/poljinnopeus
  • Nykyisen kierroksen askeltiheys/poljinnopeus
  • Kierroksen maksimiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Kierroksen ka. askeltiheys/-poljinnopeus
  • Askelpituus
  • Keskimääräinen askelpituus
  • Automaattisen kierroksen askeltiheys/poljinnopeus
  • Maksimiaskeltiheys/-poljinnopeus

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

V800 sport profiles

Voit myös valita harjoitusalueet, jotka haluat nähdä M400:ssa harjoitusten aikana (SykealueetNopeus-/vauhtialueet). Halutessasi näet myös Takaisin alkuun -toiminnon M400:ssa. Tätä toimintoa käytettäessä kohdeopas ohjaa sinut takaisin aloituspaikkaasi. Tämän toiminnon käyttö edellyttää GPS:ää.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Automaattisen keskeytyksen käyttö harjoituksen aikana edellyttää GPS-toiminnon tai juoksusensorin käyttöä. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSNOPEUS: Valitse GPS-tallennuksen asetukseksi Normaali tai Pois päältä.

Polar M430

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: Valitse Pois päältäKierroksen kesto tai Kierroksen pituus. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm)% maksimista tai % sykereservistä.

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet, jotka käyttävät Bluetooth  ® Smart -teknologiaa (esim. kuntosalilaitteet), havaitsevat sykkeesi.

ALUEEN LUKITUS KÄYTETTÄVISSÄ: Valitse sykealueen lukituksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

ALUEEN LUKITUS KÄYTETTÄVISSÄ: Valitse vauhtialueen lukituksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kahdeksan harjoitusnäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kuudesta luokasta:

AIKA

• Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Edellisen kierroksen aika
  • Automaattisen kierroksen aika

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku
  • Nykyisen kierroksen nousu
  • Nykyisen kierroksen lasku
  • Automaattisen kierroksen nousu
  • Automaattisen kierroksen lasku

KEHON MITTAUS

• Syke
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Keskisyke kierroksella
  • Kierroksen keskisyke
  • Kalorit
  • Kierroksen maksimisyke
  • Sykkeen ZonePointer
  • Aika sykealueella
  • Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke

MATKA

• Matka
  • Kierroksen pituus
  • Edellisen kierroksen pituus
  • Automaattisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen nopeus/vauhti
  • Nopeuden/vauhdin ZonePointer
  • Aika nopeus-/vauhtialueilla
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Edellisen kierroksen nopeus/vauhti

POLJINNOPEUS/ASKELTIHEYS

• Askeltiheys/poljinnopeus
  • Ka. askeltiheys/poljinnopeus
  • Nykyisen kierroksen askeltiheys/poljinnopeus
  • Kierroksen maksimiaskeltiheys/-poljinnopeus
  • Kierroksen ka. askeltiheys/-poljinnopeus
  • Askelpituus
  • Keskimääräinen askelpituus
  • Automaattisen kierroksen askeltiheys/poljinnopeus
  • Maksimiaskeltiheys/-poljinnopeus

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

V800 sport profiles

Voit myös valita harjoitusalueet, jotka haluat nähdä M400:ssa harjoitusten aikana (SykealueetNopeus-/vauhtialueet). Halutessasi näet myös Takaisin alkuun -toiminnon M400:ssa. Tätä toimintoa käytettäessä kohdeopas ohjaa sinut takaisin aloituspaikkaasi. Tämän toiminnon käyttö edellyttää GPS:ää.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Automaattisen keskeytyksen käyttö harjoituksen aikana edellyttää GPS-toiminnon tai juoksusensorin käyttöä. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

VÄRINÄPALAUTE: Harjoituslaite ilmoittaa värinällä esimerkiksi harjoituksen aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai sykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSNOPEUS: Valitse GPS-tallennusnopeus. Virransäästö, pitkä harjoitus -asetuksen käyttöä suositellaan ainoastaan yli 10 tuntia kestävien harjoitusten yhteydessä. Virransäästötilassa GPS-tiedot eivät ole yhtä tarkkoja kuin normaalissa tilassa.

Polar M460

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: Valitse Pois päältäKierroksen kesto tai Kierroksen pituus. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

HARJOITUSÄÄNET: Kytke harjoitusäänet pois päältä tai säädä niiden äänenvoimakkuutta.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista.

ALUEEN LUKITUS KÄYTETTÄVISSÄ: Valitse sykealueen lukituksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

ALUEEN LUKITUS KÄYTETTÄVISSÄ: Valitse vauhtialueen lukituksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

NOPEUSALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kahdeksan harjoitusnäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kuudesta luokasta:

AIKA

• Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Edellisen kierroksen aika
  • Automaattisen kierroksen aika

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Nousu
  • Kierroksen nousu
  • Automaattisen kierroksen nousu
  • Lasku
  • Kierroksen lasku
  • Automaattisen kierroksen lasku
  • Kierroksen VAM
  • Kallistuskulman mittaus
  • Lämpötila

KEHON MITTAUS

• Syke
  • Keskisyke
  • Kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Edellisen kierroksen keskisyke
  • Maksimisyke
  • Kierroksen maksimisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke
  • Edellisen kierroksen maksimisyke
  • Kalorit
  • Sykkeen ZonePointer
  • Aika sykealueella
  • Sykerajat

MATKA

• Matka
  • Kierroksen pituus
  • Automaattisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Edellisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Edellisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Nopeuden/vauhdin ZonePointer
  • Matka nopeus-/vauhtialueilla
  • Aika nopeus-/vauhtialueilla
  • Nopeus-/vauhtirajat

POLJINNOPEUS/ASKELTIHEYS

• Poljinnopeus/askeltiheys
  • Keskimääräinen poljinnopeus/askeltiheys
  • Kierroksen keskimääräinen poljinnopeus/askeltiheys
  • Automaattisen kierroksen keskimääräinen poljinnopeus/askeltiheys
  • Edellisen kierroksen keskimääräinen poljinnopeus/askeltiheys
  • Maksimipoljinnopeus/-/askeltiheys
  • Kierroksen maksimipoljinnopeus/-askeltiheys

TEHO

• Teho
  • Keskiteho
  • Kierroksen keskiteho
  • Automaattisen kierroksen keskiteho
  • Edellisen kierroksen keskiteho
  • Maksimiteho
  • Kierroksen maksimiteho
  • Automaattisen kierroksen maksimiteho
  • Edellisen kierroksen maksimiteho
  • Tehon ZonePointer
  • Poljinkierroksen maksimivoima
  • Vasemman/oikean jalan tasapaino
  • Vasemman/oikean jalan keskimääräinen tasapaino
  • Kierroksen vasemman/oikean jalan keskimääräinen tasapaino
  • Automaattisen kierroksen vasemman/oikean jalan keskimääräinen tasapaino
  • Edellisen kierroksen vasemman/oikean jalan keskimääräinen tasapaino

TrainingPeaks

• Automaattisen kierroksen NORMALIZED POWER
  • Automaattisen kierroksen INTENSITY FACTOR
  • Automaattisen kierroksen TRAINING STRESS SCORE
  • NORMALIZED POWER
  • INTENSITY FACTOR
  • TRAINING STRESS SCORE
  • Kierroksen NORMALIZED POWER
  • Kierroksen INTENSITY FACTOR
  • Kierroksen TRAINING STRESS SCORE
  • Edellisen kierroksen NORMALIZED POWER
  • Edellisen kierroksen INTENSITY FACTOR
  • Edellisen kierroksen TRAINING STRESS SCORE

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

V800 sport profiles

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Automaattisen keskeytyksen käyttö harjoituksen aikana edellyttää GPS-toiminnon tai juoksusensorin käyttöä. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

TEHOASETUKSET

Huomaa, että tehoasetukset ovat käytettävissä vain pyöräilylajeissa.

POLJINTEHONÄKYMÄ: Valitse Wattia (W)Wattia/kg (W/kg) tai Prosenttia FTP-arvosta (FTP %).

ALUEEN LUKITUS KÄYTETTÄVISSÄ: Valitse tehoalueen lukituksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

ANAEROBINEN KYNNYS: Harjoituksen intensiteetti, jolla anaerobinen aineenvaihdunta lisääntyy ja vereen alkaa kertyä laktaattia. Tämä on korkein harjoitteluintensiteetti, jota voi pitää yllä pitkäkestoisesti. Pyöräilyssä arvosta käytetään myös nimitystä funktionaalinen kynnysteho (FTP). Jos olet mitannut todellisen kynnysarvosi, voit syöttää sen tähän.

TEHOALUEASETUKSET: Tehoalueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa tehoalueiden rajoja. Oletusarvoiset rajat lasketaan anaerobisen (tai funktionaalisen) kynnysarvon karkeasta arviosta, joka perustuu painoosi. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSNOPEUSVirransäästö, pitkä harjoitus -asetuksen käyttöä suositellaan ainoastaan yli 10 tuntia kestävien harjoitusten yhteydessä. Virransäästötilassa GPS-tiedot eivät ole yhtä tarkkoja kuin normaalissa tilassa.

KORKEUS: Valitse korkeudenmittauksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

Polar Unite

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista .

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet, jotka käyttävät Bluetooth ® Smart -teknologiaa (esim. kuntosalilaitteet), havaitsevat sykkeesi.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kymmenen treeninäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kahdeksasta luokasta:

AIKA

• Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Automaattisen kierroksen aika

KEHON MITTAUS

• Syke
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Kierroksen keskisyke
  • Kierroksen maksimisyke
  • Kalorit
  • Sykkeen ZonePointer
  • Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke

MATKA

• Matka
  • Kierroksen pituus
  • Automaattisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Kierr. keskinop./-vauhti

POLJINNOPEUS/ASKELTIHEYS

• Askeltiheys/poljinnopeus
  • Ka. askeltiheys/poljinnopeus
  • Maks.askeltiheys/-poljinnop.

KOKO NÄYTTÖ

• Kellotaulu
  • Sykekaavio
  • Korkeuskaavio
  • Tehokaavio (käytettävissä juoksu- ja pyöräilylajeissa, jos käytät kellon kanssa erillistä juoksu- tai poljintehosensoria)
  • Nopeus-/vauhtikaavio

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Synkronoi asetukset Ignite-laitteeseen FlowSync-ohjelman avulla.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Automaattisen keskeytyksen käyttö harjoituksen aikana edellyttää GPS-toiminnon tai juoksusensorin käyttöä. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

VÄRINÄPALAUTE: Harjoituslaite ilmoittaa värinällä esimerkiksi harjoituksen aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai sykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSNOPEUS: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi Suuri tarkkuus tai Pois päältä.

Polar Vantage M/Vantage M2/Pacer

Multisport-lajien jokaisen lajin asetukset määritetään erikseen. Esimerkiksi duathloniin kuuluu juoksuosuus, pyöräilyosuus ja toinen juoksuosuus. Juoksulle valitut asetukset koskevat molempia juoksuosuuksia.

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: Valitse Kierroksen pituus, Kierroksen kesto tai Sijaintiin perustuva. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Sijaintiin perustuva, kierros mitataan aina, kun saavut harjoituksen aloituspisteeseen.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm)% maksimista tai % sykereservistä.

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet, jotka käyttävät Bluetooth ® Smart -teknologiaa (esim. kuntosalilaitteet), havaitsevat sykkeesi.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

TEHOASETUKSET

Huomaa, että tehoasetukset ovat käytettävissä vain juoksu- ja pyöräilylajeissa. Kello mittaa tehotietojasi juoksu- tai pyörälenkin aikana, jos yhdistät kellon erilliseen juoksu- tai poljintehosensoriin.

POLJINTEHONÄKYMÄ: Valitse Wattia (W)Wattia/kg (W/kg) tai Prosenttia FTP-arvosta (FTP %).

ANAEROBINEN KYNNYS: Harjoituksen intensiteetti, jolla anaerobinen aineenvaihdunta lisääntyy ja vereen alkaa kertyä laktaattia. Tämä on korkein harjoitteluintensiteetti, jota voi pitää yllä pitkäkestoisesti. Pyöräilyssä arvosta käytetään myös nimitystä funktionaalinen kynnysteho (FTP). Jos olet mitannut todellisen kynnysarvosi, voit syöttää sen tähän.

TEHOALUEASETUKSET: Tehoalueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa tehoalueiden rajoja. Oletusarvoiset rajat lasketaan anaerobisen (tai funktionaalisen) kynnysarvon karkeasta arviosta, joka perustuu painoosi. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kymmenen treeninäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kahdeksasta luokasta:

AIKA

• Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Automaattisen kierroksen aika

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku

KEHON MITTAUS

• Syke
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Kierroksen keskisyke
  • Kierroksen maksimisyke
  • Kalorit
  • Sykkeen ZonePointer
  • Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke

MATKA

• Matka
  • Kierroksen pituus
  • Automaattisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Kierr. keskinop./-vauhti

POLJINNOPEUS/ASKELTIHEYS

• Askeltiheys/poljinnopeus
  • Ka. askeltiheys/poljinnopeus
  • Maks.askeltiheys/-poljinnop.

TEHO (käytettävissä juoksu- ja pyöräilylajeissa, jos käytät kellon kanssa erillistä juoksu- tai poljintehosensoria)

• Teho
  • Keskiteho
  • Maksimiteho
  • Vasen/oikea-voimatasapaino (ka.) (käytettävissä pyöräilylajeissa)
  • Kierroksen teho
  • Kierroksen maksimiteho
  • Automaattisen kierroksen keskiteho
  • Automaattisen kierroksen maksimiteho

KOKO NÄYTTÖ

• Kellotaulu
  • Sykekaavio
  • Korkeuskaavio
  • Tehokaavio (käytettävissä juoksu- ja pyöräilylajeissa, jos käytät kellon kanssa erillistä juoksu- tai poljintehosensoria)
  • Nopeus-/vauhtikaavio
  • Takaisin alkuun
  • Intervalliajastin
  • Alaspäinlaskeva ajastin

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Synkronoi asetukset Vantage M/Vantage M2 -laitteeseen FlowSync-ohjelman avulla.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Automaattisen keskeytyksen käyttö harjoituksen aikana edellyttää GPS-toiminnon tai juoksusensorin käyttöä. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

VÄRINÄPALAUTE: Harjoituslaite ilmoittaa värinällä esimerkiksi harjoituksen aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai sykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

VANTAGE M

GPS-TALLENNUSVÄLI: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi

• 1 s (korkea)
  • Pois päältä.

VANTAGE M2/Pacer

GPS-TALLENNUSVÄLI: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi

• 1 s (korkea) or
  • 1 min (virransäästö)
  • 2 min (ultratila)
  • Pois päältä.

Polar Vantage V

Multisport-lajien jokaisen lajin asetukset määritetään erikseen. Esimerkiksi duathloniin kuuluu juoksuosuus, pyöräilyosuus ja toinen juoksuosuus. Juoksulle valitut asetukset koskevat molempia juoksuosuuksia.

PERUSASETUKSET

AUTOMAATTINEN KIERROS: Valitse Kierroksen pituus, Kierroksen kesto tai Sijaintiin perustuva. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Sijaintiin perustuva, kierros mitataan aina, kun saavut harjoituksen aloituspisteeseen.

HARJOITUSÄÄNET: Kytke harjoitusäänet pois päältä tai säädä niiden äänenvoimakkuutta.

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm)% maksimista tai % sykereservistä.

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet, jotka käyttävät Bluetooth ® Smart -teknologiaa (esim. kuntosalilaitteet), havaitsevat sykkeesi.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

NOPEUS-/VAUHTIASETUKSET

NOPEUS-/VAUHTINÄKYMÄ: Valitse km/h tai min/km.

NOPEUS-/VAUHTIALUEASETUKSET: Nopeus-/vauhtialueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Oletusalueet ovat esimerkinomaiset nopeus-/vauhtialueet, jotka on tarkoitettu melko hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

TEHOASETUKSET

Huomaa, että tehoasetukset ovat käytettävissä vain juoksu- ja pyöräilylajeissa.

POLJINTEHONÄKYMÄ: Valitse Wattia (W)Wattia/kg (W/kg) tai Prosenttia FTP-arvosta (FTP %).

ANAEROBINEN KYNNYS: Harjoituksen intensiteetti, jolla anaerobinen aineenvaihdunta lisääntyy ja vereen alkaa kertyä laktaattia. Tämä on korkein harjoitteluintensiteetti, jota voi pitää yllä pitkäkestoisesti. Pyöräilyssä arvosta käytetään myös nimitystä funktionaalinen kynnysteho (FTP). Jos olet mitannut todellisen kynnysarvosi, voit syöttää sen tähän.

TEHOALUEASETUKSET: Tehoalueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa tehoalueiden rajoja. Oletusarvoiset rajat lasketaan anaerobisen (tai funktionaalisen) kynnysarvon karkeasta arviosta, joka perustuu painoosi. Jos valitset Vapaa -asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa.

HARJOITUSNÄKYMÄT

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kymmenen treeninäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Muokkaa harjoitusnäkymää napsauttamalla sitä tai napsauta LISÄÄ UUSI NÄKYMÄ. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kahdeksasta luokasta:

AIKA

• Kellonaika
  • Kesto
  • Kierrosaika
  • Automaattisen kierroksen aika

YMPÄRISTÖ

• Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku
  • Nousu/lasku

KEHON MITTAUS

• Syke
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Kierroksen keskisyke
  • Kierroksen maksimisyke
  • Kalorit
  • Sykkeen ZonePointer
  • Automaattisen kierroksen keskisyke
  • Automaattisen kierroksen maksimisyke

MATKA

• Matka
  • Kierroksen pituus
  • Automaattisen kierroksen pituus

NOPEUS

• Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen keskinopeus/-vauhti
  • Automaattisen kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen maksiminopeus/-vauhti
  • Kierr. keskinop./-vauhti

POLJINNOPEUS/ASKELTIHEYS

• Askeltiheys/poljinnopeus
  • Ka. askeltiheys/poljinnopeus
  • Maks.askeltiheys/-poljinnop.

TEHO

• Teho
  • Keskiteho
  • Maksimiteho
  • Vasen/oikea-voimatasapaino (ka.) (käytettävissä pyöräilylajeissa)
  • Kierroksen teho
  • Kierroksen maksimiteho
  • Automaattisen kierroksen keskiteho
  • Automaattisen kierroksen maksimiteho

KOKO NÄYTTÖ

• Kellotaulu
  • Sykekaavio
  • Korkeuskaavio
  • Tehokaavio
  • Nopeus-/vauhtikaavio
  • Intervalliajastin
  • Alaspäinlaskeva ajastin
  • Takaisin alkuun
  • Strava-segmentit

Lisää kohde harjoitusnäkymään napsauttamalla sitä (a). Voit muuttaa kohteiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla (b) ja poistaa kohteen napsauttamalla poistokuvaketta (c). Harjoitusnäkymien järjestystä ei voi muuttaa.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta TALLENNA. Synkronoi asetukset Vantage V/Vantage V2 -laitteeseen FlowSync-ohjelman avulla.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

NAPAUTUS: Määritä treenilaitteen napautuksella käytettävä toiminto (Pois päältä / Mittaa kierrosaika).

AUTOMAATTINEN KESKEYTYS: Automaattisen keskeytyksen käyttö harjoituksen aikana edellyttää GPS-toiminnon tai juoksusensorin käyttöä. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.

VÄRINÄPALAUTE: Harjoituslaite ilmoittaa värinällä esimerkiksi harjoituksen aloittamisesta ja lopettamisesta, GPS-signaalin löytymisestä tai sykealueelta poistumisesta.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSVÄLI: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi

• 1 s (korkea)
  • Pois päältä.

KORKEUS: Päällä, Pois päältä.

Polar A370

SYKE

SYKENÄKYMÄ: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista.

SYKE NÄYTETÄÄN TOISISSA LAITTEISSA: Valitse Päällä, jos osallistut Polar Club -tunneille ja haluat Polar Club -järjestelmän havaitsevan sykkeesi ranteestasi. Jos käytät A370:n kanssa H7-/H10-sykesensoria, muut yhteensopivat laitteet, jotka käyttävät Bluetooth  ® Smart -teknologiaa (esim. kuntosalilaitteet), havaitsevat sykkeesi.

SYKEALUEASETUKSET: Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

PIKAVALINNAT JA PALAUTE

Värinäpalaute: Laita värinäpalaute päälle tai pois päältä.

GPS JA KORKEUS

GPS-TALLENNUSNOPEUS: Valitse GPS-tallennusvälin asetukseksi Suuri tarkkuus tai Pois päältä.