Miten Strava Live ‑segmentit otetaan käyttöön M460:ssä?

Strava-segmentit ovat ennalta määritettyjä reitin osuuksia, joilla urheilijat voivat kilpailla ottamalla aikaa pyöräillessään tai juostessaan. Segmentit määritetään osoitteessa Strava.com, ja kuka tahansa Stravan käyttäjä voi luoda niitä. Voit käyttää osuuksia omien aikojesi vertailuun tai voit verrata aikaasi muiden segmentin suorittaneiden Strava-käyttäjien aikoihin. Kunkin segmentin kärkinimet ja parhaan ajan haltija eli King/Queen of the Mountain (KOM/QOM) näkyvät julkisesti.

Huomaa, että sinulla on oltava Strava Summit ‑analyysipaketti, jotta voit käyttää Strava Live ‑segmenttejä M460:ssä. Kun olet aktivoinut Strava Live ‑segmentit, vienyt segmenttejä Flow-tilillesi ja synkronoinut ne M460:een, saat M460:een ilmoituksen, kun lähestyt jotakin suosikiksi merkitsemääsi Strava-segmenttiä.

Kun olet suorittamassa segmenttiä, M460 näyttää reaaliaikaiset tiedot suorituksesta, joten tiedät, oletko edellä vai jäljessä segmentin omaa ennätystäsi (PR). Tuloksesi lasketaan ja näytetään M460:ssä välittömästi, kun segmentti päättyy, mutta lopulliset tulokset on tarkistettava osoitteesta Strava.com.

Älykkäät ilmoitukset estetään, kun Strava Live ‑segmenttien näkymä on aktiivisena M460:ssä. Jos haluat saada älykkäät ilmoitukset esimerkiksi pitkän segmentin aikana, voit sallia ne vaihtamalla treeninäkymää.

Vaarallisia Strava-segmenttejä ei enää siirretä Polar Flow’hun. Strava ei enää turvallisuussyistä tue segmenttejä, joiden keskikaltevuus on pienempi kuin -0,25 %. Alamäkiä ja samalla tavoin jyrkästi laskevia segmenttejä ei enää synkronoida. Valitettavasti emme pysty vaikuttamaan siihen, mitkä segmentit määritetään vaarallisiksi.

Strava- ja Polar Flow ‑tiliesi yhdistäminen

Voit yhdistää Strava- ja Polar Flow ‑tilisi Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow ‑sovelluksessa.

Polar Flow ‑verkkopalvelussa mene kohtaan Asetukset > Kumppanit > Strava > Yhdistä

tai

Polar Flow ‑sovelluksessa mene kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä > Strava (yhdistä pyyhkäisemällä painiketta).

Strava-segmenttien tuominen Polar Flow ‑tilillesi

1. Valitse Strava-tililtäsi segmentit, jotka haluat tuoda Polar Flow’n Suosikkeihin / M460:een, napsauttamalla segmentin nimen vieressä olevaa tähtikuvaketta.
  2. Tuo valitut Strava Live ‑segmentit Polar Flow ‑tilillesi napsauttamalla Polar Flow ‑verkkopalvelun Suosikit-sivulla painiketta Päivitä Strava Live ‑segmentit.
  3. M460:ssä voi olla kerralla enintään 20 suosikkia. Valitse M460:een siirrettävät segmentit napsauttamalla Strava Live ‑segmentit -luettelon vasemmalla puolella olevia valintaruutuja, jolloin ne siirtyvät oikealla puolella olevaan M460:n synkronointiluetteloon. Voit muuttaa suosikkien järjestystä M460:ssä vetämällä ja pudottamalla.
  4. Tallenna laitteeseen tehdyt muutokset synkronoimalla M460.

Katso lisätietoja suosikkien hallitsemisesta Polar Flow ‑verkkopalvelussa ja -sovelluksessa kohdasta Suosikkien ja treenitavoitteiden hallitseminen Polar Flow’ssa.

Saat lisätietoja Strava-segmenteistä Strava-tuesta.