Toiminnot tunnin aikana

Kun osallistujien sykkeet näkyvät näytössä, heidän suoriutumistaan ei tarvitse arvailla. Lisäksi se helpottaa henkilökohtaisen palautteen antamista. Kun saat palautetta tunnin intensiteetistä reaaliajassa, voit seurata osallistujien edistymistä ja ohjata heitä oikeaan suuntaan.

Sykkeiden näkeminen suurella näytöllä innostaa ja ohjaa osallistujia kohti yksilöllisten harjoitustavoitteiden saavuttamista yhdessä. Tunnin päätteeksi ryhmä näkee yhteenvedon suoriutumisestaan.

Reaaliaikainen näkymä

Tämä on reaaliaikainen näkymä, jossa näkyy tunnin osallistujien syketiedot.

Tämä on reaaliaikainen näkymä, jossa näkyy harjoitusvaiheita sisältävän tunnin osallistujien syketiedot.

Reaaliaikaisessa näkymässä näytetään

• tunnin kesto
  • kertynyt aika sykealueella* (aika, jonka kaikki osallistujat ovat viettäneet samanaikaisesti samalla sykealueella)
  • Aika sykealueella -animaatio, joka tulee näyttöön aina, kun osallistujat saavuttavat saman sykealueen (esim. keltaisen)
  • jokaisen osallistujan syke- (lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista) ja kaloritiedot
  • kalorien yhteenlaskettu kokonaiskulutus ja ansaitut kaloripalkinnot* (osallistujat saavat kaloripalkinnon aina poltettuaan 1000 kaloria) *

Yllä esitettyjen tietojen lisäksi harjoitusvaiheita sisältävän tunnin reaaliaikaisessa näkymässä näytetään:

• Nykyisen vaiheen jäljellä oleva aika.
  • Tunnin esikatselu pienenä kaaviona ruudun alalaidassa.
  • Pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle saat näkyviin tunnin esikatselun suurempana kaaviona.

*Kertynyt aika sykealueella, aika sykealueella -animaatio ja kaloripalkinnot näytetään, jos otat Näytä ryhmäpalkinnot -toiminnon käyttöön.

Reaaliaikaisessa näkymässä voit

• Lisää osallistujia napauttamalla kohtaa Lisää > Lisää osallistuja ja valitsemalla sitten osallistujalle sensorin.
  • Lisää vierailijoita napauttamalla kohtaa Lisää > Lisää vieras ja valitsemalla sitten vieraalle sensorin.
  • Lopettaa tunnin napauttamalla .
  • Poista osallistujia napauttamalla osallistujan nimeä ja valitsemalla Poista osallistuja.
  • vaihtaa osallistujan sykesensorin napauttamalla osallistujan nimeä. Valitse Lainaa sensoria ja valitse sitten toinen sensori luettelosta.
  • Ota Näytä ryhmäpalkinnot -toiminto käyttöön tai pois käytöstä näytön oikeassa yläreunassa olevasta hammaspyörävalikosta.
  • Jos et ole lisännyt vaiheita tuntiin, voit asettaa tavoitesykealueen napauttamalla yhtä iPad-näkymän alaosassa näkyvistä sykealueista. Alueen napauttaminen uudelleen vapauttaa valinnan.

Harjoitusyhteenveto

Tunnin lopussa yhteenvetonäkymät mahdollistavat treenitavoitteiden ja tunnelmien vertailun. Näet tunnin osallistujien keskisykkeet käyränä, ja voit verrata sitä suunniteltuihin sykeperusteisiin vaiheisiin. Osallistujat näkevät omat harjoitustietonsa automaattisesti myös Flow-tilillään. He voivat muun muassa verrata omaa sykekäyräänsä suunniteltuihin sykeperusteisiin vaiheisiin Flow’ssa.

Jos olet ottanut Näytä ryhmäpalkinnot -toiminnon käyttöön tuntia luodessasi, osallistujat saavat seuraavat palkinnot yhteenvetonäkymässä:

• Paras palautuja: Tämän palkinnon saa osallistuja, jonka syke palautuu nopeimmin.
  • Sykesamikset: Näiden kahden osallistujan sykealuejakauma tunnin aikana on lähimpänä toisiaan.
  • Sykealuemestari: Tämä osallistuja vietti eniten aikaa sillä sykealueella, jolla ryhmä harjoitteli eniten.
  • Vaihemestari: Tämä palkinto annetaan osallistujalle, joka pysyi jaksotetun treenin aikana lähimpänä suunniteltuja sykealueita.
  • Sykeskaalan sankari: Tämän harjoittelijan skaala alimman ja ylimmän sykearvon välillä oli suurin. Laskennassa ei huomioida harjoituksen ensimmäistä ja viimeistä viittä minuuttia.