Mittaako H10 sykettä uinnin aikana?

Kyllä, Polar H10 ‑sykesensoria voi hyvin käyttää uidessa. Kun uit, voit tallentaa sensorin muistiin syketiedoston tai käyttää sensoria sellaisen kellon kanssa, jossa on 5 kHz:n GymLink-yhteys.

Kun käytät sensorin sisäänrakennettua muistia, yhdistä H10 Polar Beat ‑sovellukseen ja napauta Sykkeen tallennus sensorilla. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Kun käytät vanhempia Polar-kelloja, joissa on 5 kHz:n GymLink-yhteys, muista tarkistaa, että olet ottanut käyttöön H10 GymLink ‑asetuksen Polar Beat ‑sovelluksessa, sillä Bluetooth ei lähetä dataa vedessä. Lue lisää täältä.

Huomaa, että meri- ja allasvesi johtavat hyvin sähköä, mikä saattaa estää sykevyötä havaitsemasta sykeimpulsseja vedessä.