Polar Flow’n ja Apple Terveyden yhdistäminen

Polar Flow ‑sovellus (iOS) on yhteensopiva Applen Terveys-sovelluksen kanssa. Voit koota sovellukseen terveyteen liittyviä tietoja yhteensopivista sovelluksista ja laitteista ja tarkastella niitä siinä.

Voit synkronoida tietoja vain Polar Flow ‑sovelluksesta Applen Terveys-sovellukseen. Tietoja ei voi synkronoida Terveys-sovelluksesta Polar Flow ‑sovellukseen.

Mitkä tiedot synkronoidaan Polar Flow ‑sovelluksesta Apple Terveyteen?

1. Aktiivinen energia: treenien aikana poltetut kalorit.
  2. Syke: syke treenien aikana. Huomaa! Jatkuvan sykeseurannan mittaamia tietoja ei synkronoida.
  3. Lepoenergia: muulloin kuin treenien aikana poltetut kalorit, kuten perusaineenvaihdunnan kuluttamat kalorit.
  4. Unianalyysi: unen kesto, nukahtamisaika ja heräämisaika.
  5. Askeleet: Polar-laitteen mittaama askelten määrä.
  6. Paino: Polar Flow ‑sovelluksen asetuksiin tallennettu paino sekä tallennusaika ja -päivämäärä.
  7. Treenit: treenin tyyppi (esim. juoksu), kesto, matka, aloitusaika, lopetusaika, treeninäytteet (aktiivinen energia yhteensä ja keskisyke).

Yhdistäminen Applen Terveys-sovellukseen

Voit yhdistää Polar Flow ‑sovelluksen Apple Terveyteen seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus, napauta Lisää -painiketta oikeasta alakulmasta ja avaa Yleisasetukset.
  2. Ota yhteys käyttöön napauttamalla Apple Terveys ‑valitsinta.
  3. Valitse Terveys-sovellukseen synkronoitavat kategoriat tai napauta Ota kaikki kategoriat käyttöön.
  4. Viimeistele yhteyden muodostaminen napauttamalla Salli oikeassa yläkulmassa.

Tämän jälkeen kaikki Polar Flow ‑sovelluksen uudet tiedot synkronoidaan Applen Terveys-sovellukseen.

Applen Terveys-sovelluksen yhteyden katkaiseminen

Jos haluat katkaista yhteyden Applen Terveys-sovellukseen, voit tehdä sen seuraavasti:

1. Avaa Apple Terveys ja napauta kuvaasi/nimikirjaimiasi oikeassa yläkulmassa, niin Profiilisi avataan.
  2. Siirry kohtaan Sovellukset ja valitse Polar Flow.
  3. Napauta Poista kaikki kategoriat käytöstä.

Tietolähteiden priorisointi Applen Terveys-sovelluksessa

Kun yhteys on muodostettu Applen Terveys-sovellukseen, Polar Flow synkronoi kaikki valitut kategoriat Terveys-sovellukseen. Terveys-sovellus ei kuitenkaan välttämättä käytä kaikkia tietoja, jos Polar Flow ‑sovellus ei ole ensimmäisenä Tietolähteet ja käyttö ‑asetusten luettelossa. Tarkista, että Polar Flow ‑sovellus on asetettu Terveys-sovelluksen ensisijaiseksi lähteeksi:

1. Avaa Applen Terveys-sovellus.
  2. Napauta mitä tahansa mittaria (jonka Polar Flow ‑sovellus synkronoi), kuten Askeleet.
  3. Vieritä alas ja napauta Tietolähteet ja käyttö.
  4. Jos Polar Flow ei ole ensimmäisenä luettelossa, napauta Muokkaa oikeasta yläkulmasta.
  5. Vedä Polar Flow luettelon ensimmäiseksi ja napauta Valmis.

Voit myös poistaa iPhonen oman Kuntoseuranta -ominaisuuden kokonaan käytöstä, jos haluat käyttää tietolähteenä vain Polar Flow’ta. Voit poistaa sen käytöstä iOS-asetuksissa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Tietosuoja > Liikunta ja kuntoilu.
  2. Poista Kuntoseuranta käytöstä.

Applen Terveys-sovellusyhteyden vianetsintä

Jos uudet tiedot eivät synkronoidu Polar Flow ‑sovelluksesta Apple Terveyteen, toimi seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus ja siirry kohtaan Lisää > Yleisasetukset. Napauta Synkronoi nyt ‑painiketta Apple Terveys ‑valitsimen alapuolella. Kahden viime viikon tiedot synkronoidaan Apple Terveyteen.
  2. Tarkista, että Applen Terveys-sovellusyhteys on yhä käytössä. Avaa Terveys-sovellus > Profiili > Apit > Polar Flow. Jos kategoriat ovat poissa käytöstä, ota ne käyttöön.
  3. Tarkista, että Polar Flow ‑sovellus on ajan tasalla. Avaa App Store > napauta profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa > tarkista, että kaikki päivitykset on asennettu.
  4. Poista Polar Flow ‑sovellus puhelimesta. Kun puhelin kysyy, haluatko säilyttää Polar Flow ‑sovelluksen lähettämät terveystiedot, napauta Säilytä . Asenna sovellus uudelleen App Storesta, kirjaudu sisään, siirry kohtaan Yleisasetukset ja muodosta yhteys Applen Terveys-sovellukseen uudelleen. Napauta Synkronoi nyt.

Lue lisätietoja Polarin yhdistämisestä täältä.