Polar H6-, H7- ja H10-sykesensorin vianetsintä

Jos H6-, H7- tai H10-sykesensorisi ei toimi asianmukaisesti, tee vianetsintä ennen kuin otat yhteyttä lähimpään Polar-palveluun.

Tarkista vastaanotinlaitteen käyttöohjeesta, että laite tukee Bluetooth 4.0 (Bluetooth Smart) -tiedonsiirtoa ja sen vakiomuotoista sykepalvelua.

Polar H6, H7 ja H10 eivät ole yhteensopivia aiempien Bluetooth-versioiden kanssa.

Onko käytössäsi yhteensopiva vastaanotinlaite tai sovellus?

Tarkista, että olet yhdistänyt sykesensorin ja sovelluksen.

Jos yhdistäminen ei onnistu, tarkista, että vastaanotinlaitteen Bluetooth-toiminto on käytössä.

Varmista, että olet yhdistämisen aikana riittävän kaukana (10 m) muista Bluetooth Smart -sykesensoreiden käyttäjistä.

Jos vastaanotinlaitteessasi on Bluetooth-laitteiden luettelo, voit tarkistaa, onko sensori yhdistetty. Polar H6/H7 ja sen ID-numero ovat luettelossa, jos sensori on yhdistetty. ID-numero on painettu sensorin taakse.

iOS-laitteet eivät näytä Polar H6:tta, H7:ää tai H10:tä Bluetooth-laitteiden luettelossa.

Lue lisää sykesensorin käyttöönotosta ja sovelluksen käynnistämisestä sovelluksen valmistajan antamista käyttöohjeista.

Tarkista, oletko pukenut sykesensorin päällesi oikein.

Onko sykesensorin paristo tyhjenemässä?

Oletko kokeillut, auttaako pariston vaihtaminen? Katso H7-, H6- tai H10-sykesensorin ohjevideo.

• Polar H6 -sykesensorin pariston kesto on noin 300 tuntia.
  • Polar H7 -sykesensorin pariston kesto on noin 200 tuntia.
  • Polar H10 -sykesensorin pariston kesto on noin 400 tuntia.

Onko vastaanotinlaite sijoitettu oikein?

Pidä vastaanotinlaite etupuolellasi, jotta sen toiminta-alue on riittävä. Hyvä paikka esimerkiksi matkapuhelimelle on etutasku tai pyörän ohjaustanko.

Bluetooth Smart -tiedonsiirrossa käytettävä 2,4 GHz:n radiotaajuussignaali ei kulje ihmiskehon, esimerkiksi käsivarren, läpi.

Oletko käynnistänyt sovelluksen ja sykesensorin uudelleen?

Sulje sovellus ja irrota sykesensori kiinnitysvyöstä. Odota 30 sekuntia, aseta sensori takaisin paikalleen ja käynnistä sovellus.

Jos uudelleenkäynnistys ei auta H7-sensorin tapauksessa, nollaa sensori poistamalla paristo kuuden minuutin ajaksi ja kosketa molempia liittimiä kymmenen sekunnin ajan heti pariston poistamisen jälkeen.

Jos vastaanotinlaitteessasi on Bluetooth-laitteiden luettelo, kokeile, auttaako Polar H6:n/H7:n poistaminen luettelosta ja sen yhdistäminen uudelleen.

Muista pukea sykesensori yllesi yhdistämistä varten.

Kokeile, auttaako vastaanotinlaitteen uudelleenkäynnistys.

Jos mahdollista, kokeile, toimiiko sykesensori jonkin toisen yhteensopivan sovelluksen tai laitteen kanssa.

Sensorini ei toimi. Mitä teen?

Polar Beatissa sensori voi olla kolmessa eri tilassa. Tarkista, että haluamasi sensori on yhdistetty Polar Beatiin.

• Ei yhdistetty. Sensorin käyttäminen edellyttää sen yhdistämistä Polar Beatiin.
  • Ei aktiivinen. Sensori on yhdistetty Polar Beatiin, mutta se ei juuri nyt ole aktiivisena.
  • Yhdistetty. Sensori on yhdistetty Polar Beatiin ja se on aktiivisena.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä maasi Polar-jälleenmyyjään.