Du är här: Komma igång > Introduktion

Polar M460 användarhandbok

Introduktion

Grattis till din nya M460! Polar M460 allround GPS cykeldator är helt kompatibel med flera Bluetooth-effektmätare och gör cyklingen ännu mer spännande med Strava Live Segments®. Din M460 är kompatibel med TrainingPeaks® coachnings- och analysplattform och följande avancerade TrainingPeaks-effektmätare för cykling finns tillgängliga i din M460: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) och TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

I kombination med en pulssensor erbjuder Polar M460 tillgång till unika pulsbaserade funktioner, som t.ex. Konditionstest, Ortostatiskt test, Träningsansträngning och återhämtning. Den är stänktålig (IPX7) och batteriet har en livslängd på upp till 16 träningstimmar. Med GPS och barometern kan du följa din hastighet, sträcka, höjd och lutning. Polar M460 håller dig uppkopplad var som helst, när som helst med smart-notiser från telefonen. Den ser även efter din säkerhet med ett frontlyse. Få en snabb översikt över din träning direkt efter ett träningspass med Flow-appen. Planera och analysera din träning i detalj med Flow webbtjänst.

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya träningspartner. Ytterligare support finns på support.polar.com/en/M460.

Dra full nytta av din M460

Se dina träningsdata på ett ögonblick i din M460 under träning med Polar H10 pulssensor. Din puls är information som används för att analysera hur ditt träningspass gick. Om du köpt ett produktset där en pulssensor inte ingår, kan du alltid köpa en sensor vid ett senare tillfälle.

Se dina träningsdata på ett ögonblick efter varje träningspass med Polar Flow mobilapp. Flow-appen synkroniserar dina träningsdata trådlöst till Polar Flow webbtjänst. Ladda ner den från App Store eller Google Play.

Med Flowsync-programmet kan du synkronisera data mellan din M460 och Flow webbtjänst på din dator via USB-kabeln. Gå till flow.polar.com/start för att ladda ner och installera programmet Polar FlowSync. Planera och analysera varje detalj i din träning, anpassa din enhet och lär dig mer om dina träningsresultat med webbtjänsten Polar Flowflow.polar.com.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® och TRAINING STRESS SCORE® är varumärken som tillhör TrainingPeaks, LLC och används med tillstånd. Mer information finns på http://www.trainingpeaks.com.