Du er her: Kom i gang > Introduktion

Introduktion

Tillykke med din nye M400! M400 med GPS, Smart Coaching og aktivitetsmåling 24/7 er udformet til entusiastiske sportsudøvere og opfordrer dig til at skubbe dine grænser og gøre dit bedste. Få et øjeblikkeligt overblik over din træning lige efter træningspasset med Flow-app, og planlæg din træning og få en detaljeret analyse af denne med Flow-webservicen.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye træningspartner. Gå ind på www.polar.com/en/support/M400 for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

M400

Overvåg dine træningsdata, som f.eks. puls, hastighed, distance og rute, og selv de mindste aktiviteter i din dagligdag.

H7 pulsmåler

Se direkte og nøjagtig puls på din M400 under træning. Din puls er information, der bruges til at analysere, hvordan dit træningspas gik.

Kun inkluderet i M400 med pulsmålersæt. Hvis du har købt et sæt, som ikke indeholder en pulsmåler, kan du altid købe en senere.

USB-kabel

Brug USB-kablet til at oplade batteriet og til at synkronisere data mellem din M400 og Polar Flow-webservicen via FlowSync software.

Appen Polar Flow

Se dine træningsdata med det samme efter hvert træningspas. Flow app synkroniserer dine træningsdata trådløst til webservicen Polar Flow. Download den fra App Store eller Google Play.

Polar FlowSync Software

Med Flowsync software kan du synkronisere data mellem din M400 og Flow-webservicen på din computer gennem USB-kablet. Gå ind på flow.polar.com/start for at downloade og installere Polar FlowSync software.

Webservicen Polar Flow

Planlæg og analysér hver eneste detalje af din træning, tilpas din enhed og lær mere om din præstation på polar.com/flow.