Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Polar Loop 2 Gebruiksaanwijzing

Inleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de nieuwe en verbeterde Polar Loop 2!

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op gang met je nieuwe vriend. Ga naar support.polar.com/en/Loop2 om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

Overzicht

Polar Loop 2

Polar Loop 2 volgt al je activiteiten – elke stap en sprong tijdens de hele dag – en laat zien hoe goed dat voor je is. Hij beloont je wanneer je genoeg gedaan hebt en zet je aan om te bewegen als je je dagelijkse activiteitsdoel nog niet bereikt hebt.

USB-kabel

De productset bevat een speciale USB-kabel. Gebruik deze voor het opladen van de batterij en het synchroniseren van gegevens tussen je Polar Loop 2 en de Flow webservice via de FlowSync-software.

Polar Flow app

Bekijk je activiteits- en trainingsgegevens in één oogopslag. De Flow app synchroniseert je activiteits- en trainingsgegevens draadloos met de Polar Flow webservice. Je kunt deze downloaden van de App StoreSM of van Google PlayTM.

Polar FlowSync-software

Polar FlowSync synchroniseert je gegevens tussen je Polar Loop 2 en de Polar Flow webservice op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om je Polar Loop 2 te gaan gebruiken en om de FlowSync-software te downloaden en te installeren.

Polar Flow webservice

Volg je voortgang, krijg begeleiding en bekijk de gedetailleerde analyses van je activiteits- en trainingsresultaten. Laat je vrienden weten wat je zoal bereikt hebt. Dit alles vind je op flow.polar.com.

Inhoud van de verpakking

Inhoud verpakking
  1. Polar Loop 2

2. Gesp met pinnetjes (bevestigd aan Polar Loop 2)

3. Gespgereedschap

4. Extra pinnetje

5. Speciale USB-kabel

6. Snel van start gids met meetstrook

Dit is je Polar Loop 2

Onderdelen Polar Loop 2
  1. Display

2. Aanraakknop

3. Gesp

4. Speciale USB-connector